Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha azca yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya abra kaybı kabilinden şeyler yaşayabilmeleridir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known as emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It has been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı karınin insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan ivedili vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse bütün kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel konum önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ivedili durumlarda ahenkli tahliyeyi kolaylaştırarak ürkü olasılığını azaltır. Konuma ve ihtiyaca gereğince hem ciğereriye hem de dışarıya monte edilebilirler.

Olası yangın veya rastgele bir ateş yerinde binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları strüktürlmaktadır.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale yangın kapısı gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yaşamsal önem nâkil bu konuda kapı arayan müşterilar adi kapı sattığını sav eden Yangın Kapısı Fiyatları kişilerle alınlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yetersiz olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da duvar olamayacaktır.

Yangın baplarında bapyı harisan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, yeğin malzemelerden bünyelması gerekir. Dekoratif yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en oturaklı bapların binanın yapısına usturuplu çelik gibi malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği bileğaksiyonmemiştir.

Kullanılan kapı fitili bâtınin duman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim esenlanabilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın muntazam testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müteallik taharri geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında mükemmellik skorları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz kifayetli olacaktır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mefultır ve çoğu Yangın Kapısı kez çağcıl binalarda kullanılır.

Report this wiki page