Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları dolu ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, elan yapı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu konuda içli davranılmalıdır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak sinein kullanılmaktadırlar.

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın yahut ivedili gidiş vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli yer ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi öfkee dayanıklıdır.

Kapının güzel duyusal gestaltsı ve rağbet edilen aksesuarların kullanımı hediyeı dolaysız olarak etkilemektedir.

Tamlanan bu zaman dilimleri bir bapnın yangına ne kadar müddet dayanacağını söyleyiş etmektedir. Ama bu mevzuda tetik bulunmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 an birlikte dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Gerçekten yangınlardan korunmak sinein gerçek olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç yangın kapısı seviyesini belirtir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri tembihyor ve usturuplu fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Report this wiki page